Varför väljer så många Leeads?

Leeads grundades 2010 och har sedan dess växt till Sveriges största marknadsplats för onlineannonsering. I stora drag säljer vi banners online. Vi är duktiga på det vi gör och därför väljer många publicister på internet att arbeta med oss. Det gör också att vi kan erbjuda våra kunder bra annonslösningar. Anledningen till vår starka tillväxt är duktiga medarbetare, förståelse för marknaden samt att vi är helt oberoende. Vi hänger med i alla snabba trender och ger alltid våra kunder och publicister det senaste inom annonsering online. Leeads har en öppen företagskultur där vi gör försöker göra något bättre varje dag!

Leeads grundidé är att vara den närmsta säljpartnern åt publicister online. Vi säljer hela publicistens mediaportfolio och fokuserar på premium försäljning med väl avvägda annonslösningar.

Är du publicist och vill arbeta med oss?

Leeads har flertalet attraktiva säljuppdrag. Tillsammans skapar det en attraktiv portfolio. Vi arbetar alltid med de bästa annonslösningarna för kunden för att maximera intäkter till publicisten samtidigt som våra kunder får precis de lösningar som efterfrågas.

Vill du veta mer så hör gärna av dig till oss.

Vill du jobba ihop med världens skönaste gäng?

Vi söker ständigt nya medarbetare till Leeads. Säljare, traffic och campaign management eller kanske något helt annat? Känner du någon som du tror passar bra hos oss eller så kanske det är du? Hör av dig!

Allt du behöver göra är att skicka ett mejl till e-postadressen work@leeads.com med ditt CV eller spana in oss här! Vi lovar att höra av oss!

Gasellföretag 2015

Tack vare mycket vilja och hårt arbete uppfyllde Leeads 2015 Dagens Industris kriterier för att utses till ett Gasellföretag. Gaseller som Leeads är, enligt DI, näringslivets dynamiska mellanskikt. Kriterierna för att uppnå denna status är hårda – årligen utses färre än 0,5 procent av alla Sveriges aktiebolag till Gasellföretag.

En Gasell har:
- en omsättning som överstiger 10 Mkr
- minst tio anställda
- minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret
- ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren
- ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt
- i allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
- sunda finanser

Leeads stödjer Vi-skogen!

Vi-skogen är en svensk biståndsorganisation som arbetar med stöd till bönder i området runt Victoriasjön i östra Afrika. Genom utbildning och rådgivning når Vi-skogen över en miljon människor. Över 100 miljoner träd har planterats sedan starten 1983. Leeads stöttar varje år Vi-skogen genom att köpa mängder av träd. Våra kunder bidrar till att vi kan skapa denna välgörenhet som vi på Leeads känner är helt rätt i tiden.

Genom att odla träd och flera sorters grödor tillsammans, så kallad agroforestry, ökar familjernas produktion och inkomster och effekterna av klimatförändringarna kan mildras.

Fråga din kontaktperson på Leeads om du vill veta mer. Hur många träd har du sått?