Sveriges största marknadsplats

Leeads är ett säljbolag åt publicister online. Vi erbjuder samtliga annonslösningar som finns tillgängliga per site. Detta gör att vi har ett smörgåsbord av annonslösningar och siter. Vi utvecklar nya, kreativa format och ligger alltid i framkant när det kommer till onlineannonsering. Vi är idag en av Sveriges största digitala annonsmarknader med över 150 noggrant utvalda siter. Du väljer exakt site och format.

Varje site är unik

Vi tror på att varje site är unik och har unika annonslösningar. För att skapa lyckade kampanjer och samarbeten krävs det ett noga urval av rätt siter och format. Vi på Leeads gillar kontext och tror på att varumärken uppfattas olika beroende på vilken site man syns på. Vill man ta det ett steg längre skapar vi skräddarsydda integrerade lösningar som är anpassade till kundens behov.

Störst på morgonpress – 100 + tidningar

En av Leeads mest kända och populära annonslösningar är vår lokala morgonpress där kunder kan nå upp till 5,5 miljoner unika personer på en vecka. Bra format och miljöer gör det till en stark annonslösning. När en kund ska annonsera rikstäckande varför inte göra det lokalt samtidigt? Vi brukar säga annonsera riks och lokalt samtidigt. Välj ett par tidningar eller rulla ut en bred kampanj på över 100 tidningar.

Vi hjälper tidningarna med annonsformat, utveckling och inspiration för hur de själva ska lyckas online. Tanken är att främja den lokala tidningen i en marknad som centraliseras allt mer. På detta sätt kan lokala kunder till tidningen dra nytta av lösningar som Leeads och större annonsörer tagit fram.

Spetskompetens inom intressesiter

SHL

Leeads är en stolt och nära partner till Svenska Hockeyligan. SHL.se samt tillhörande lagsidor skapar i samma plattform en av Sveriges största och starkaste sportsidor. Hockey är en enormt populär sport i Sverige och hela 53% av befolkningen gillar hockey. Starka varumärken lokalt och bra annonsmiljöer skapar rätt förutsättningar lyckade kampanjer.

Vi har alla format för en lyckad kampanj

Marknaden växer snabbt och kräver kontinuerlig utveckling för att alltid erbjuda det senaste lösningarna som skapar bra effekt för kunderna. Format ska fungera enkelt för slutanvändaren, publicisten och samtidigt skapa effekt och nytta för kunden.

Ser du inte formatet som du vill ha? Vi löser det! Antingen ihop med en av våra partners eller bygger det helt på egen hand. Inget är omöjligt!

Våra samarbetspartners

adform

Studier, mätningar och rich media

adform

Adform ger dig digitala lösningar inom många områden. Adforms plattform är enkel och omfattar kampanjplanering, annonshantering, optimering, analys, rapporter och mycket mer.

Adform samarbetar med Leeads inom flera områden som Richmedia, hosting och DSP lösningar.

Sticky

Vill du veta hur användaren ser din annons. Sticky är företaget som arbetar med ögonröreslestudier. Leeads gör flertalet studier varje år och många kunder har förändrat sina material efter att ha arbetat med Sticky. Ta kontakt med din säljare för att få reda på mer.

RAM

Äntligen har RAM-mätningar kommit till internet och Leeads genomför dem gärna i samband med kampanjer. RAM:s digitala undersökningar mäter hur annonser och artiklar läses och uppfattas både av den allmänna mediepubliken och av en målgrupp.

Daymaker

Genom att intervjua folk på väg in till t ex varuhus så får vi reda på vad som fått dem att besöka varuhuset just idag. Vilken är anledningen till besöket och varför de valt just det varuhuset och inte en konkurrent. Genom att få reda på detta kan vi också ta reda på var de sett eventuell reklam, marknadsföring mm. Detta ger kunden en stor insikt i vilken typ av marknadsföring som driver kunder till deras varuhus. En uppskattad mätmetod.

Hyper Valley

Leeads har ett tätt samarbete med utvecklingsbolaget Hyper Valley, som assisterar både med mindre tekniska lösningar och helt skräddarsydda projekt.