Breakit.se mot nya trafikrekord

Inlägg av

Under 2018 växte Breakit.se med ca 50% och började stabilicera sig kring 150 000 unika besökare i veckan. Under 2019 har marknaden fortsatt att belöna gedigen och unik affärsjournalistik och Breakit har allt som oftast kring eller över 200 000 unika besökare per vecka med toppar över 250 000 unika.

Breakit har fortsatt med flera unika avslöjanden men den största framgången för året kom med det fantastiska initiativet Breakit Impact Challange som är ett initiative för att förmå sveriges företag att comitta sig till att driva verksamheten klimatsmart.

På under 2 veckor har över 400 företag hakat på och det är ett sjukt starkt kvitto på att Breakit når den målgrupp de försöker när listan av delgande företag ser ut så här:

- Apotea

- SJ

- Kivra

- Klarna

- North Zone

- Qred

- Hability

- Norrsken

- Wellstreet

- Pineberry

- Saltside

- Kry

- Hygglo

- Zmarta

- Pricerunner

Självklart är även Leeads Commercial partner med. Hela listan av företag kan du se här:

Det är alltså 400 av sveriges företagsledare inom tech, startup och rikskapital som på så kort tid både hinner bli upplysta om att Breakit Impact Challange finns och skriva under på att agera och följa handlingsplan. Det om något är ett sjukt starkt kvitto på att Breakits kommunikation fungerar. Att den sedan kan göra en stor skillnad för mijön gör ju inte saken sämre.

Breakit.se är idag landets näst största digitala affärstidning och menar du som medieköpare allvar med att nå B2B målgruppen bör Breakit.se vara med i de flesta av dina medieplaner.

För mer information om målgrupp och vad man kan hitta på med Breakit (Event, Podd, Native, Display) så hittar du din säljkontakt här.