Digital Key Account Manager till Leeads

Inlägg av

Under de senaste elva åren har Leeads växt till ett av de största bolagen i Sverige inom digital media och står nu inför nästa stora kliv. Säljare tar nya steg inom organisationen och därför söker vi en eller två duktiga KAM som snabbt kan axla en kundlåda och med kort startsträcka göra stora affärer för att fortsätta ta oss framåt.

 

Vi har sedan 2010 hjälpt svenska publicister att utveckla och sälja deras kommersiella plattformar. Idag jobbar vi bland annat med Breakit, Fotbollskanalen, Köket, stora delar av svensk nyhetsmedia och många fler. 2021 sparkade vi igång vår utomhussatsning med höga ambitioner! 

 

Din Bakgrund

Du känner att du börjar bli klar där du är. Det är slut på utmaningar och kanske är du lite trött på att bara vara en kugge i ett stort maskineri. Du vill hellre vara på en arbetsplats där du involveras och kan påverka. Du jobbar i mediabranschen, extra meriterande med digital bakgrund. Du har ett kontaktnät på byråer och hos annonsörer. Du vill och kan arbeta med några av Sveriges största annonsörer och sätta ihop både raka kampanjer och komplexa avtal. 

 

För att lyckas hos Leeads behöver du vara van vid högt tempo och gilla att dra i många trådar samtidigt. Det krävs att du är lösningsorienterad och supersocial. Både du och de som redan jobbar hos oss är lagspelare och gillar att hjälpa (och bli hjälpt av) sina kollegor.

 

Vad får du då?

En arbetsplats som engagerar, utvecklar och där du samtidigt kan ha väldigt kul. Kompetenta och grymt härliga kollegor, ibland är det svårt att skilja på jobb och privat. Sen har vi självklart bra löner och provisionsmodeller. Som KAM på Leeads så har du en produktportfölj som ingen annan har. Display, programmatisk handel, native & events. Och så alla fantastiska sajter så klart!

 

Skicka din ansökan till försäljningschef Mattias Nordenberg. Det är även han som svarar på eventuella frågor om Leeads och tjänsten i övrigt.

Mattias.nordenberg@leeads.com. 073-506 78 94.