Digital Key Account Manager till Leeads

Inlägg av

Under de senaste elva åren har Leeads växt till ett av de största bolagen i Sverige inom digital media och står nu inför nästa stora kliv. Säljare tar nya steg och därför söker vi en eller två duktiga KAM som snabbt kan axla en kundlåda och med kort startsträcka göra stora affärer.

 

Vi har sedan 2010 hjälpt svenska publicister att utveckla och sälja deras kommersiella plattformar. Det är display, impactformat, native, programmatisk handel och inte minst vår storsatsning på förstapartsdata där vi siktar på att bli ledande i Sverige. Idag jobbar vi bland annat med Breakit, Fotbollskanalen, Köket, stora delar av svensk nyhetsmedia och många fler. 2021 sparkade vi igång vår utomhussatsning och har idag 150 digitala impactskärmar, väggmålningar, vepor och Västtrafiks 2 000 spårvagnar och bussar.

 

Din Bakgrund

Du känner att du börjar bli klar där du är. Du vill hellre vara på en arbetsplats där du involveras och kan påverka. Du jobbar i mediabranschen, extra meriterande med digital bakgrund. Du har ett kontaktnät på byråer och hos annonsörer. Du vill och kan arbeta med några av Sveriges största annonsörer och sätta ihop både raka kampanjer och mer komplexa avtal. 

 

För att lyckas hos Leeads behöver du vara van vid högt tempo och gilla att dra i många trådar samtidigt. Det krävs att du är lösningsorienterad och supersocial. Både du och de som redan jobbar hos oss är lagspelare och gillar att hjälpa (och bli hjälpt av) sina kollegor.

 

Vad får du då?

En arbetsplats som engagerar, utvecklar och där du samtidigt kan ha väldigt kul. 35 kompetenta och grymt härliga kollegor. Ibland är det svårt att skilja på jobb och privat. Sen har vi självklart bra löner och provisionsmodeller. Som KAM på Leeads så har du en produktportfölj som ingen annan har. Display, förstapartsdata, programmatisk handel, native & events. Och så alla fantastiska sajter så klart!

 

Skicka din ansökan till försäljningschef Mattias Nordenberg. Det är även han som svarar på eventuella frågor om Leeads och tjänsten i övrigt.

Mattias.nordenberg@leeads.com. 073-506 78 94.