Elbruk.se hösten/vinterns hetaste site

Inlägg av

Leeads skriver exklusivt avtal med de närmaste årens viktigaste site Elbruk.se

Fler och fler Svenskar inser allvaret. Vi måste hålla koll på elpriset. Elpriset idag, elpriset per timme, elpriset per månad. Vad kostar det att ladda min elbil just nu? Vad kostar det att ta en 10 minuter lång dusch om jag bor i elområde 3? Allt, allt, allt du behöver veta om elrpriserna just nu. Hur ser trenden för elpriset ut, vad är elpriset ikväll och vad är det i morgon? 

Elbruk.se har varit verksamma i många år men sedan hösten 2021 har de fått en trafikexplosion orsakad av elkaoset i Sverige och Europa. I snitt 190 000 unika besökare per vecka använder Elbruk.se. 67,6 % män och 32,3 % kvinnor. De flesta av besökarna bor i hus/villa och många av dem äger en elbil.

Eftersom elpriset varierar så oerhört mycket från dag till dag och från timme till timme så återkommer besökarna flera gånger i veckan för att hålla koll på när det är billigast att ladda bilen, köra det stora tvättlasset eller slå på ugnen.

Det finns stora mängder historisk och dagsfärsk data kring elpriserna i varje region och en hel del insikter om vad en 10 minuter lång dusch kostar just nu och vad det kostar att ladda elbilen. Självklart använder många även siten i sitt val av elbolag och inte bara för den vardagliga konsumtionsinsikten.

Leeads har skrivit exklusivt samarbetsavtal med Elbruk.se och hoppas att medieköpare ser att vi fortsätter vårt uppdrag som startade redan 2010. Vi är duktiga på att vaska fram guldkorn för att ni skall få så relevanta miljöer som möjligt att marknadsföra er i.

Så arbetar du med marknadsföringen för elbolag, solceller, elbilar, laddstationer, värmepumpar, eller allt som hör husägande till och är anslutet till ett eluttag så bör du nog hugga tag i din bästa möjliga säljkontakt på Leeads. Du hittar hela gänget här.