Har du råd att inte ha e-handlare som kunder?

Inlägg av

Att e-handeln växer så det knakar vet alla. Pandemin har ökat takten och nu handlar även seniorerna på nätet. Nästan 60% av 30- och 40-talisterna uppger att de handlar online minst en gång i månaden. Det är en rejäl ökning från 21% innan pandemin.

Så branschen e-handlare växer. Och med den en ny viktig kundgrupp. Även e-handlare behöver betalningslösningar, datorer, telefoni, emballage, försäkringar, kontorsmaterial, bilar osv. De flesta är under tillväxt och vilka leverantörer vill inte hänga med sina kunder på en tillväxtresa?

Vart hittar jag beslutsfattarna på e-handelsbolagen? Det finns två riktigt starka aktörer. Den ena är Breakit som bevakar och skriver om den nya ekonomin där e-handeln har en självklart plats. Med över 200 000 unika besökare i veckan finns en stor andel av beslutsfattarna inom e-handel att hitta där.

Breakit och Ehandel.se är självklara nyhets- och informationskanaler för beslutsfattare inom e-handeln.

Den andra är Ehandel.se. Precis som e-handeln har ehandel.se fullkomligt skjutit i höjden och gått från 100 000 till över 200 000 unika besökare i veckan. I deras senaste undersökning som blev klar i veckan uppger 55% att de arbetar på ett e-handelsföretag eller ett retailföretag med e-handel.

55% uppger att de arbetar på ett e-handelsföretag eller ett retailföretag med e-handel.

62% uppger att de styr över inköp.

62% uppger att de styr över inköp

Hur viktigt är det för affärerna att hänga på e-handelsbolagen nu när tåget börjar få upp farten? Förmodligen väldigt viktigt. Breakit och Ehandel.se är naturliga mötesplatser för e-handlare med högt förtroende där de hämtar nyheter och information. För företag som tror att e-handlare är eller kommer att bli en viktig kundgrupp så är de perfekta plattformar för att bygga långsiktiga relationer och affärer.

Vi på Leeads berättar gärna mer hur du bäst kan göra det!