Helen Dahlberg till Leeads DOOH

Inlägg av

Leeads Commercial Partner lanserade under förra året storsatsningen på utomhusreklam. Idag har Leeads samlat 140 digitala impact-skärmar över Sverige.  

Nu har Leeads värvat Helen Dahlberg, som tidigare varit på Ocean Outdoor, till satsningen.  

”Det är en verklig prestigevärvning. Helen är en av Sveriges mest rutinerade och omtyckta utomhussäljare med ett oslagbart nätverk. Dessutom kan hon marknaden och kommer tillföra insikter av värde till hela vår satsning.” säger Matthias Sånemyr, VD på Leeads.

”Leeads är ett väldigt framåtlutat gäng med gott rykte som har mycket nytt och spännande på gång. Att vara med från starten lockade mig och jag tror att vi tillsammans snabbt kan växa affärsområdet, både vad gällerkreativt som bra affärer för våra annonsörer. Jag ser massor av möjligheter som inte finns på marknaden idag där jag kan tillföra mycket med min erfarenhet och kreativitet.” säger Helen Dahlberg.

Helen tillträder tjänsten som Senior Key Account Manager under slutet av september. 

Leeads Commercial Partner har sedan starten 2010 byggt upp ett av landets största digitala säljbolag och hjälper publicister att utveckla och maximera intäkter på sina digitala plattformar. Sedan 2020 erbjuder Leeads som enda bolag i Sverige lösningar för både digital utomhusreklam och digital reklam i datorer och telefoner som annonsörer kan tillgå genom analog eller programmatisk handel. Leeads har tre gånger blivit utsedda till gasellföretag av DI.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Matthias Sånemyr, VD, 070-420 08 46, matthias.sanemyr@leeads.com

Helen Dahlberg, Senior Key Account Manager, 070-169 31 32, helen.dahlberg@leeads.com