Under de senaste 10 åren har vi byggt Sveriges största digitala mediehus och säljbolag. Idag har vi över 200 sajter som vi hjälper att tjäna pengar på sina plattformar. Vår kompetens ligger inom digital media, sälj och tech. Vi har ett team med hög kompetens och en dynamisk arbetsplats med arbetsglädje och framåtanda. Som en del av Leeads så får du möjlighet att lära dig allt om digitala medier, programmatisk handel, native, tech och mycket annat.

Nu behöver vi nya kollegor! 

KEY ACCOUNT MANAGER

Säljteamet behöver en erfaren säljare från mediebranschen som kan eller som vill lära sig allt om digitala medier, programmatisk handel och native. Kontakta mattias.nordenberg@leeads.com om du är intresserad eller har tips! 

PROGRAMMATIC SPECIALIST

Programmatiska teamet behöver en säljande specialist som kan bearbeta och hjälpa mediebyråernas tradingdesks med de bästa digitala lösningarna. Kontakta claes.marten@leeads.com om du är intresserad eller har tips! 

PROGRAMMATIC COORDINATOR

Programmatiska teamet behöver även en koordinator som kan sitta i systemen och jobba med optimeringar. Kontakta claes.marten@leeads.com om du är intresserad eller har tips! 

ADOPS COORDINATOR

Tillvår tech- och adopsavdelning behövs en analytisk koordinator som kan agera spindeln i nätet och hantera allt ifrån kampanjer till teknisk felsökning. Kontakta anna.lindqvist@leeads.com om du är intresserad eller har tips! 

I mars var i Barcelona på konferens och kick-off. Mycket kul tillsammans.
Det här kan bli din nya arbetsplats. Smålandsgatan 16, Norrmalmstorg.
Härlig utsikt från uteplatsen. Här kan man hänga soliga dagar eller med en varm kopp kaffe när det är lite svalare.