Key Account Manager till Leeads utomhussatsning!

Inlägg av

Efter tio år av tillväxt är Leeads en av Sveriges största aktörer inom digital media. Förra året tog vi vårt hittills största kliv och gör nu samma resa med utomhus (OOH). 

 

Vi har redan blivit en nationell utomhusaktör. Fokus har legat på digitala impactskärmar och vi har byggt upp ett nätverk med över 125 stora skärmar. Flera av Sveriges största utomhusköpare har hittat oss så nu är det dags att ta nästa steg i vår satsning och behöver utöka organisationen med två erfarna säljare. Vi har riktigt höga ambitioner så det är ett perfekt tillfälle att komma in om man vill vara med från början på en spännande resa. 

Du känner att du börjar bli klar där du är. Det är slut på utmaningar och kanske är du lite trött på att bara vara en liten kugge i ett stort maskineri. Du vill hellre vara på en arbetsplats där du involveras och kan påverka. Du jobbar i mediabranschen, extra meriterandemed bakgrund från utomhus. Du har ett kontaktnät på byråer och hos annonsörer. Du vill och kan arbeta med några av Sveriges största annonsörer och sätta ihop både raka kampanjer och komplexa avtal. 

 

För att lyckas hos Leeads behöver man vara van vid högt tempo och gilla att dra i många trådar samtidigt. Det krävs att vara lösningsorienterad och supersocial. Både du och de som redan jobbar hos oss är lagspelare och gillar att hjälpa (och bli hjälpt av) sina kollegor.

 

Vad får du då?

En arbetsplats som engagerar, utvecklar och där du samtidigt kan ha väldigt kul. Kompetenta och grymt härliga kollegor, ibland är det svårt att skilja på jobb och privat. Utvecklingsmöjligheterna är stora och så har vi självklart bra löner och provisionsmodeller.

 

Kort om Leeads

Vi har sedan 2010 hjälpt svenska publicister att utveckla och sälja deras kommersiella plattformar. Idag jobbar vi bl a med Breakit, Fotbollskanalen, Köket, stora delar av svensk nyhetsmedia och många fler. 2021 sparkade vi igång vår utomhussatsning och har höga ambitioner. 2019 omsatte Leeads 165 mkr och där är vi snart igen!

Skicka din ansökan tillförsäljningschef Mattias Nordenberg. Det är även han som svarar på eventuella frågor om Leeads och tjänsten i övrigt.

Mattias.nordenberg@leeads.com. 073-506 78 94.