Leeads Adops söker en noggrann och kunnig Technical Specialist

Inlägg av

Det går sjukt bra för oss, vi växer så det knakar. Vi behöver en noggrann och kunnig Technical Specialist till vårt grymma Adops-team. 

Har du erfarenhet och gillar digital marknadsföring ur ett tekniskt perspektiv? Van att jobba i olika tekniska system och med felsökning? Då kommer du att älska denna tjänst! Du kommer att få hantera allt från sajt-setup till teknisk felsökning, standardformat och impact-lösningar till programmatisk setup och native. Allt som vi tillsammans vill fortsätta att växa och vara riktigt starka inom.

På Leeads arbetar vi hårt med våra värdeord MOD och ENGAGEMANG. Vi tror nämligen att människor kan påverka sin vardag och omgivning mer än vad man själv oftast tror. Vi vill både vara och göra det lilla extra för vår omgivning. I en supportande roll inom den digitala branschen behöver vi ständigt utmana oss själva och andra. Våga testa nya lösningar och idéer, vara oss själva, göra misstag och sträva efter grymma förbättringar!

Adops kryp-in

I vårt adops-gäng lyckas vi tillsammans bolla över 300 sajter. Det är en kombination av hög arbetskapacitet, kompetens och grym sammanhållning. Vi kan nog säga att vi är ledande på den svenska marknaden. Det är extremt viktigt att leverera den bästa tekniken kombinerat med en god relation till våra publicister, kunder och säljare. 

I den här tjänsten kommer du aldrig att ha tråkigt, vi har alltid flera projekt igång parallellt och jobbar med många sajter och produkter i olika digitala kanaler. Hos oss får du jobba med de största webbsidorna i branschen. Vi samarbetar med nästan hela Sveriges morgonpress och starka varumärken som SHL, SvFF, Breakit, QX, Loppi och många fler (surfa in på https://ocast.com/sv-se/saleshouses/leeads-se-2180/brands, där finns några av våra partners).

Vi lovar en gedigen och grundlig utbildning i våra olika Adservers och SSP:er, vi satsar stenhårt på kompetensutveckling av Adops-avdelningen och besitter några av de absolut vassaste resurserna i branschen. Bra förmåner och goda villkor är en självklarhet. Vi har kollektivavtal och är anslutna till Unionen. Det finns även mycket goda utvecklingsmöjligheter utöver utbildningar då vår koncern består av tunga bolag som Breakit, Ocast, We Are Stories, Trigger Company och Hypervalley.

Vårt kontor från Norrmalmstorg

Jo, just det. Vi sitter sjukt centralt på Norrmalmstorg. Kika på filmen på startsidan på www.leeads.com och se om du får en härlig känsla av oss!

Arbetsbeskrivning

Ansvara för setup av nya sajter (samarbetspartners) i våra annonshanteringssystem, både Adservers och SSP:er. Exempel på system som du kommer att jobba i är bl a Adtech, Adform, Rubicon, Google AdX.

Teknisk felsökning och support genom kontakt med våra publicister (sajtägare) samt jobba med optimering av annonsmiljön.

Tekniskt underhåll, test och utvärdering av system samt komma med åtgärdsförslag. Kontakt med våra olika systemleverantörer för att ha koll på kommande uppdateringar.

Utveckla och skapa nya kreativa annonslösningar. Testa och leverera Richmedia-format och ha en dialog med säljare och kunder för formatfrågor.

Projektleda nya olika tekniska system och lösningar.        

Kandidaten

Besitter du teknisk kompetens i form av förståelse för sajters uppbyggnad och annonsanrop har du hittat rätt. Har du en teknisk utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom den digitala branschen som systemvetare, ingenjör, webbanalytiker eller liknande är du lämpad för denna roll.

Det ställs inte krav på en programmerare som kan knäcka kod, men man bör ha förståelse för hur koder är uppbyggda och hur man går till väga för att svara på frågor som berör området.

Effektivitet är något som vi anser är en av våra nycklar till framgång och något som vi vill se hos dig som söker. För oss innebär effektivitet att klara av att strukturera och hantera flera olika ärenden och samtidigt kunna leverera dem med en otrolig noggrannhet kombinerat med ett högt tempo och topp-service.

Som person bör man trivas i en problemlösande roll då vi är en stor service-hubb som tillsammans sitter på alla svaren och hjälper varandra. Teknik, struktur, multitasking och noggrannhet ska vara ord som du känner ger dig ett leende!

Grundläggande kunskaper

Goda kunskaper i HTML, CSS och JavaScript.

Mycket goda kunskaper i Officepaketet, formler i Excel.

Goda kunskaper inom antingen någon form av bannerproduktionssystem (Bannerflow) och/eller PS (Photoshop).

Grundläggande programmeringskunskaper.

Teknisk engelska och svenska i tal och skrift.

Intresserad?

Kontakta genast vår Head of Adops louis.sandberg_borell@leeads.com, 070-527 83 47