Key Account Manager B2b till Leeads

Inlägg av
Är du sugen på att vara med och bygga något nytt i en utvecklande miljö? Kom till oss på Leeads och var med på vår B2b-satsning!

Leeads Commercial Partner har med publicister som bl a Breakit, DagensPS och Ehandel.se byggt en stark business to business-paketering. Nu söker vi en KAM med erfarenhet av B2b och media. Som KAM B2b har du säljansvar för våra partners hela produktportfölj som display, native, creative och events. Det är framåtlutade publicister med höga ambitioner som är öppna för nya lösningar som kan tilltala både läsare och annonsörer. Vi vågar lova en inspirerande roll och miljö för den som gillar att utveckla och driva affärer.

Som Leeadsare får du också ett gäng härliga och kompetenta kollegor som kan det mesta om digitala medier. Förutom display och native satsar vi stort på digitala utomhusskärmar där vi har över 120 skärmar mellan 5-65 kvadratmeter. Vi är ett expansivt bolag med mycket spännande på gång.

Vem är du då? Du ska gärna ha några år på nacken i branschen och jobbat mot B2b-kunder. Vass på behovsanalys och kunna omsätta det till kundanpassade upplägg. Mest av allt värderar vi drivkraft, alltså tempo och viljan att komma framåt.

Intresserad? Kasta iväg ett CV till försäljningschef Mattias Nordenberg.

Mattias.nordenberg@leeads.com, 073-506 78 94.