Störst i Sverige på fotbollspubliken

Inlägg av

Fotboll är världens största och mest populära sport. 240 miljoner utövare och 3,5 miljarder fans.

WM - EM - Allsvenskan, Superettan - Champions Leauge - Premier Leauge - La Liga - Herrlandslaget - Damlandslaget - U21 - Gothia Cup. ÄVEN om du inte är en inbiten fotbollsnörd så känner du förmodligen igen fler av dessa ligor/cuper än vad som är vettigt. Det säger en hel del om hur fotbollen engagerar. Glädje, frustration och besvikelser. Oavsett vilken känsla du lämnar arenan, TV:n eller Radion med så är sannolikheten hög att fansen besökt en av de Fotbollssiter som Leeads Commercial Partner representerar.

Fotbollskanalen.se som är en TV4-ägd site når över 600 tusen unika varja vecka. 600 tusen engagerade, frustrerade och glada fans. Då TV4 har rättigheterna till väldigt många av ligorna är siten "the go to place" för att direkt och snabbast se alla mål och high lights från matcherna. FK ÄR snabbast i landet på rapportering och realtidstatt från live rapportering.

Svenskfotboll.se är Svenska Fotbollsförbundets officiella site. Här läser du allt om Landslagen, Allsvenskan och Superettan. På Svenskfotboll.se hittar du även allt kring den lokala distriktsfotbollen för både utövare, publik och föräldrar. Samt Fogis.se som är en undersida för föreningarna, domarna och distriktsförbunden. Samlat på Svenskfotboll.se när du över 300 tusen unika varje vecka.

http://fotbolltransfers.com/

Fotbolltransfers.com är Sverige största site kring fotbollsövergångar och spelares värderingar på transfermarknaden. Rykten om spelarövergångar och fotbollsnyheter i allmänhet. Fotbolltransfers täcker både svenska lag och alla internationella ligor. Här kan du fotbollsnörda dig på riktigt. Trafikrekordet från vecka 37-2019 säger 139 tusen unika.

Målgruppen reser mycket (bortamatcher), de köper den senast TV:n, projektorn och teknik i allmänhet. Många av dem spelar fotboll själva eller har barn som spelar och köper fotbollskläder, fotbollsskor och bollar. De köper självklart i stor utsträckning matchtröjor, ofta varje säsong eftersom nya versioner kommer ut med uppdatterad design. Manchester United enskilt säljer över 1,7 miljoner tröjor per år. Det säger en del om hur sporten engagerar.

Leeads representerar till och med en Svensk fansida för Liverpool med över 30 tusen unika i veckan. Smaka på det. 30 tusen Svenskar som läser om en Engelsk folbollsklubb.

Se den här artikeln som ett upprop til dig som medieköpare om du köper media för:

* Svenska Spel

* ATG

* Unibet

* Bettson

* Bet365

* Come On

* Media Markt

* Elgiganten

* Webhallen

* Stadium

* Intersport

* XXL

* Samsung

* LG

* Phillips

* Sony

* Mc Donalds

* Burger King

* Max Hamburgare

* Cmore

* Viaplay

* Dplay

* Strive

* Lagen och arenorna som skall sälja biljetter

Mm mm. (Många av er är redan återkommande kunder men det finns fler som behöver upptäcka styrkan i målgruppen). Fotbollsfans är en högkonsumerande och engagrerad målgrupp. Det är nära på tjänstefel att inte leta upp din säljkontakt på Leeads och pratar Fotbollspaketet och vad vi kan göra för dig. Display, Vertical Video, Native annonser.

You name it. We got it! 

/Team Leeads