Sveriges snabbast växande bolag inom programmatic söker en ny stjärna

Inlägg av

Brinner du för utveckling i form av kunskap, nya bekantskaper och en arbetsmiljö som sticker ut? Vi vågar göra det lilla extra i vår vardag - känner du att du har mer att ge? Välkommen till Leeads!

Det går sjukt bra för oss, vi växer så det knakar. Vi fortsätter att utveckla samtliga avdelningar på vårt bolag för att möta marknadens möjligheter. Vi söker ytterligare en Programmatic Sales Manager till teamet.

Vi ser att du har en teknisk erfarenhet av den programmatiska affären, är utåtriktad med hög servicegrad och vill lära dig mer om att göra framgångsrika affärer. Vi har riktigt roligt på jobbet vilket också innebär att vi ser att du har en positiv bild på livet då vår filosofi är att du ska vilja umgås med dina kollegor och kunder mer än mycket annat. Du ska, precis som vi, brinna för att utvecklas och göra stordåd i din karriär.

På Leeads arbetar vi hårt med våra värdeord MOD och ENGAGEMANG. Vi tror nämligen att människor kan påverka sin vardag och sina resultat. Du är din egen lyckas smed både privat och i livet. Vi kan ger dig verktygen för att våga utmana dig själv och dina kollegor samt att våga ta risker och egna beslut som påverkar ditt liv. 

Du kommer aldrig att ha tråkigt eller känna dig fullärd. Vi har alldeles för mycket sajter, produkter, utvecklingsprojekt och nya möjligheter för det. Hos oss får du jobba med de största annonsörerna. I ryggen har du nästan hela Sveriges morgonpress och starka varumärken som SHL, SvFF, Breakit, QX, Loppi och många fler (surfa in påhttps://ocast.com/sv-se/saleshouses/leeads-se-2180/brands, där finns några av våra partners). Vi har i särklass högst räckvidd i Sverige.

Som PSM ska du lära dig allt om våra sajter och genomföra bra behovsanalyser för att hålla uppe kvaliteten. Tempot är viktigt för att skapa värde för dig själv och bolaget. Du kommer att fungera som ett bollplank till både vår säljavdelning och våra köpare samt som påtryckare internt för att fortsätta vässa vårt programmatiska erbjudande.

Vi lovar en gedigen och grundlig utbildning i försäljning samt den tekniska setupen hos oss., De som jobbat hos oss ett tag är vassast i branschen. Bra löner och villkor en självklarhet. Vi är anslutna till Unionen. Du kommer inte bara känna dig som hemma hos Leeads utan även andra bolag inom vår koncern som Breakit, Ocast, We Are Stories, Trigger Company och Hypervalley kommer bli din familj.

Vy från Norrmalmstorg

Jo, just det. Vi sitter sjukt lokalt på Norrmalmstorg. Kika på filmen på startsidan på www.leeads.com och se om du får en härlig känsla av oss!

Kontakta

Känner du att det här är helt rätt för dig, kontakta omgående vår energiska Head of Programmatic ­Claes Mårtén, Claes.marten@leeads.com, 070 274 87 71