Techradar.com väljer Leeads som partner för digitala intäkter i Sverige

Inlägg av

En av världens tyngsta Techsiter väljer Leeads Commercial Partner som exklusiv samarbetspartner för den Svenska marknaden.

I UK har Techradar.com en räckvidd på närmare 5 miljoner unika per månad och gör en inte helt oäven entré på Svenska marknaden med 65 000 unika per vecka.

Techradar.com är sjukt starka i sin position kring hårdvaran på Mobiltelfoner, TV-apparater och Laptops. Stark redaktionell kategori kring fotografi även. Trovärdigheten kring deras tester och utvärderingar är så hög att Google ofta rankar Techradars artiklar högre än varumärkets egna siter. Detta avspeglar sig inte minst i den höga besökstiden på siten. I snitt spenderar en läsare 5,44 minuter på siten vid varje besök. Det är galaxer och eoner av tid i vårt stressade samhälle och något som får ses som ett kvitto på att läsaren är engagerad och djupt rotad i trovärdig miljö.

Techradar.com är även urstarka på användarguider som går på djupet i hur du får ut max av dina produkter efter att du köpt dem.

Så grattis Sverige och välkommen Techradar!

Leeads bistår med Premium Display, Native Advertising, Outstream och integrerade upplägg om så önskas. - Finns snart även på ett Ocast nära dig.

För mer information kontakta din säljkontakt på Leeads så hjälper vi dig på bästa sätt.

https://www.leeads.com/kontakta-oss