Vertical Video nästa storsäljare!

Inlägg av

På vårt stora event Svenska Digitala Mediers Insiktsdag den 9 oktober samlade vi 180 publicister för en eftermiddag och kväll tillsammans. Isabelle Lacotte från Bizikit och Daniel Slavic från Wavemaker gästtalade i ämnet "Så här köper vi digitala medier. Vare sig ni gillar det eller ej". På frågan ”Vilket är nästa, stora format som ni kommer att köpa?” var svaret tydligt - ”Vertical Video”.

Ett format som många tror kommer explodera under 2019. Dels för att det är ett format som etablerat sig på t ex Instagram men också för att det i redaktionella miljöer tar för sig och syns väldigt bra. Dessutom är det snyggt och behagligt vilket borde tilltala besökaren. Det brukar ge god effekt åt annonsören. Nedan ett exempel på hur det kan se ut.

Som av en slump har Leeads utvecklat sin egen lösning för Vertical Video och Interscroller. Som vanligt är det inte så svårt att göra det på en sajt. Det är att få det att fungera på över 200 sajter som är utmaningen. Så man kan välja vilka målgrupper man vill vända sig till, styrningar och funktionaliteter. Men nu är det på plats! Inom kort rullar vi ut våra första kampanjer med starka varumärken med snygga filmer.

Självklart kommer vi mäta kampanjeffekter för att se vad det ger för resultat genom Brand Metrics. Det ska bli spännande att följa!