Vi växer och behöver en ny KAM!

Inlägg av

Leeads, Sveriges största publicisthus, nominerade till Årets Digitala Säljteam av IAB, växer så det knakar och behöver en till Key Account Manager. Vi ser gärna att du har ett par år på nacken med digital försäljning mot byråer och direktkunder med goda resultat. Du ska gilla att hänga och umgås med kunder och kollegor. Jobb och fritid kan lätt gå ihop för vi gör mycket tillsammans. Du ska, precis som vi, brinna för att göra bra affärer. Bra affärer för både våra kunder och våra publicister.  

På Leeads arbetar vi hårt med våra värdeord MOD och ENGAGEMANG. Vi tror att människor kan påverka sin vardag och sina resultat. Det innebär att våra kollegor behöver utmana sig själva och oss andra, att de vågar ta risker och att de vågar ta egna beslut.

Du kommer aldrig att ha tråkigt. Vi har alldeles för mycket sajter, produkter och tjänster för det. Hos oss får du jobba med de största annonsörerna. I ryggen har du nästan hela Sveriges morgonpress och starka varumärken som SHL, SvFF, Breakit, QX, Loppi och många fler (surfa in på https://ocast.com/sv-se/saleshouses/leeads-se-2180/brands, där finns några av våra partners). Vi har i särklass högst räckvidd i Sverige. Som KAM ska du lära dig allt om våra sajter och vad som går att göra på dem. Du hanterar vanlig displayförsäljning, desktop och mobilt, allt från standardformat till impact-lösningar. Vår programmatiska affär är en av de största. Native- och contentaffären växer så det knakar, så en viss kreativ ådra kan vara bra att ha (här jobbar vi nära vårt systerbolag We Are Stories). Ja, du ser, det är ett och annat att pyssla med. 

Vi lovar en gedigen och grundlig utbildning i digital försäljning, vi vill verkligen ha en grymt kompetent säljkår. De som jobbat hos oss ett tag är vassast i branschen. Bra löner och villkor en självklarhet. Vi är anslutna till Unionen. Det finns bra utvecklingsmöjligheter, i vår koncern finns bolag som Breakit, Ocast, We Are Stories, Trigger Company och Hypervalley.

Jo, just det. Vi sitter sjukt centralt på Norrmalmstorg. Kika på filmen på startsidan på www.leeads.com och se om du får en härlig känsla av oss!

Vy över vår fasad från Norrmalmstorg

Känner du att det här är helt rätt för dig, kontakta omgående vår briljante försäljningschef Gustav Thuman!

Intresserad?

Gustav.thuman@leeads.com, 070-160 47 87