Om oss

Mer än ett säljbolag

Vi är mycket mer än bara ett säljbolag. Vi agerar kommersiell partner åt publicister och annonsörer där vi bidrar med mer än bara intäkter. Vi skapar de bästa förutsättningarna för din digitala affär.

Oskar Sardi smiling while standing behind an office chair
Några av våra 500+ nöjda kunder

Vi älskar digitalt

Vi har hög kunskap om de system, lösningar och plattformar som finns. Mest av allt tror vi på relationer med kunder, byråer och partners.

Kontakta oss

Vår ambition

Att vara den bästa och mest strategiska intäktspartnern till våra kunder. Vi har sedan starten alltid satt våra publicister i första rummet. Vi värnar om deras affär och utveckling. Vi är bra på intäkter och våra partners är bra på innehåll.

Kommersiell partner

Vi har sedan starten alltid satt våra publicister i första rummet. Vi värnar om deras affär och utveckling. Vi är bra på intäkter och våra partners är bra på innehåll.

DU ÄR I GOTT SÄLLSKAP

Det här säger våra kunder

BLI KUND HOS OSS

"En av de största fördelarna med Leeads har varit att vi tillsammans hittat nya och kundspecifika lösningar som våra kunder har gillat och sen fortsatt att använda."

Fredrik Pettersson — Mediacom

"Tillsammans med Leeads har vi skapat lösningar som givit oss en fördel gentemot våra konkurrenter och merförsäljning i helhet."

Stefan Rizvi — Monster.se

"Utmärkande med Leeads är att de förstår våra och våra kunders behov och är lösningsorienterade. Med den bredd de har i form av sajter och digitala produkter så är de alltid ett alternativ i våra kampanjer."

Filip Scheja — Tre Kronor Media

"Leeads har sedan starten av vår samarbete hjälpt oss utveckla sidan och optimera annonsmiljön för en kommersiell tydlighet. Detta utan att ge avkall på den redaktionella produkten."

Martin Sköld — 24Journalistik

"Vi har alltid fått snabb och bra service. Leeads har löst våra digitala utmaningar som andra inte lyckats med."

Jeanette Asteborg — VW Group

"Vi har arbetat med Leeads sedan starten av vårt bolag. De har gjort att vi utvecklats och nu har 10 anställda och omsätter klart mer än vi hade kunnat tro."

Olle Aronsson — Breakit
Ett urval av våra samarbetspartners

Gasellföretag

Tack vare mycket vilja och hårt arbete uppfyllde vi 2015 och 2016 DI:s kriterier för att utses till ett Gasellföretag. Årligen utses färre än 0,5 procent av alla Sveriges aktiebolag till Gasellföretag.

Kontakta oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form