Leeads
January 23, 2023

Andreas Lissheim ny försäljningschef för Leeads OOH

Andreas Lissheim ny försäljningschef för Leeads OOH
Publicerad av

Leeads AB rekryterar Andreas Lissheim till ny försäljningschef för Out Of Home

Leeads har de senaste två åren satsat på att bli en etablerad aktör inom Out Of Home (OOH) med bland annat 170 digitala skärmar, trafikreklam, väggmålningar och vepor. Under årets första 7 månader har omsättningen ökat med över 500% jämfört med samma period 2021. I takt med att organisationen växer har också behovet av en försäljningschef för OOH ökat. Leeads har nu rekryterat Andreas Lissheim till den nyinrättade rollen.

Andreas kommer från SeenThis där han var försäljningschef. Innan dess har han en lång karriär inom Nent och MTG Radio där han bland annat var försäljningschef för   agency-gruppen under 7 år.

”Det som lockade mig var dels den bredd som Leeads skaffat sig under så kort tid, dels den satsning de kommer att göra de kommande åren. Det är en spännande resa att få vara med på.” säger Andreas Lissheim, försäljningschef Leeads AB.  

”Vi har sökt en person som har erfarenhet av ledarskap och som kan mediebranschen. Andreas har varit med under radions resa från ett inte så etablerat media till vad ljud är idag. Det är samma resa vi gör och det kommer vi ha mycket nytta av.” säger Matthias Sånemyr, VD Leeads AB.

Andreas tillträdde tjänsten den 8 augusti.  

För ytterligare information, kontakta:

Matthias Sånemyr, VD Leeads AB

mobil         +46 (0)70 420 08 46

email         matthias.sanemyr@leeads.com

Andreas Lissheim, Försäljningschef OOH Leeads AB

mobil        +46 (0)73 866 65 86

email:        andreas.lissheim@leeads.com

Om Leeads AB

Leeads AB har sedan starten 2010 byggt upp ett av landets största säljbolag och hjälper publicister med lösningar för både digital utomhusreklam och digital reklam i datorer och telefoner som annonsörer kan tillgå genom analog eller programmatisk handel. Sedan 2021har Leeads breddat erbjudandet med trafikreklam, vepor och väggmålningar. Leeads har tre gånger   blivit   utsedda   till   gasellföretag   av   DI   och   blev   2021   nominerade   till   Årets Säljorganisation av Sveriges Mediebyråer.

Publicerad av

Visa profil

Fortsätt läsa

Advice
January 23, 2023

Case study DOOH med Ratsit. Ökade försäljningen med 800%

Utomhuskampanjen blev en dundersuccé för Ratsit. Ökade försäljningen med 800 procent: ”Inget annat än magiskt”. På en vecka ökade försäljningen med över 800 procent. – Resultatet blev väldigt mycket bättre än vad vi hade väntat oss, säger Anders Johansson, vd och grundare.
Publicerad av
Advice
January 23, 2023

Dagens PS växer med dubbla rekord

Dagens PS växer med dubbla rekord. Över 400 000 unika läsare och 2 miljoner lästa artiklar per vecka.
Publicerad av

Nyheter

Prenumerera och få de senaste nyheterna

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi delar aldrig din data med någon tredje part