Kunder
January 23, 2023

Branäs först ut med helfolierad spårvagn

Branäs först ut med helfolierad spårvagn.
Publicerad av
Oskar Sardi

Branäs först ut med helfolierade spårvagnar i Göteborg

Avtalet för att sälja reklam på Västtrafiks 2 000 spårvagnar och bussar gick den 1 januari över till FM Reklam. Säljuppdraget för riks- och byråförmedlade annonsörer har lagts ut på Leeads Commercial Partner. I samband med att avtalet gick över gav Västtrafik FM Reklam och Leeads möjligheten att helfoliera spårvagnar, något som inte gjorts i kommersiellt syfte på över 20 år. Nu rullar den första folierade spårvagnen på Göteborgs gator och det är skidanläggningen Branäs som är avsändare.

”Vi har exponerat oss på spårvagnarna i Göteborg under flera år och är mycket nöjda med det genomslag som mediet har. När vi fick frågan om att vara först ut med helfoliering tvekade vi inte. Ett ofelbart sätt att mäta effektivitet är att räkna antal säljare från andra medier som hör av sig när kampanjen startat. Och i det här fallet har vi någon sorts rekord.” säger Mikael Elford, Marknads- och försäljningschef på Branäsgruppen AB.  

Spårvagnen kommer att rulla i 10veckor och trafikerar under perioden de flesta spårvagnslinjer i Storgöteborg.

Fortsätt läsa

Advice
January 23, 2023

Case study DOOH med Ratsit. Ökade försäljningen med 800%

Utomhuskampanjen blev en dundersuccé för Ratsit. Ökade försäljningen med 800 procent: ”Inget annat än magiskt”. På en vecka ökade försäljningen med över 800 procent. – Resultatet blev väldigt mycket bättre än vad vi hade väntat oss, säger Anders Johansson, vd och grundare.
Publicerad av
Advice
January 23, 2023

Dagens PS växer med dubbla rekord

Dagens PS växer med dubbla rekord. Över 400 000 unika läsare och 2 miljoner lästa artiklar per vecka.
Publicerad av

Nyheter

Prenumerera och få de senaste nyheterna

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi delar aldrig din data med någon tredje part