Kunder
January 23, 2023

Dagens PS växer med dubbla rekord

Dagens PS växer med dubbla rekord. Över 400 000 unika läsare och 2 miljoner lästa artiklar per vecka.
Publicerad av

Dubbla rekord för Dagens PS

Leeads partner, affärssajten Dagens PS, går som en raket. Med en unik, datadriven lösning för native, display och nyhetsbrev levererar Dagens PS pricksäkra och effektiva kampanjer som få kan konkurrera med.

Framgångssagan med Dagens PS började för två år sedan. Nyhetssajten som startade redan 2004 påbörjade 2019 en stor förändringsprocess mot att bli betydligt mer datadrivna än andra nyhetsredaktioner. Något man nu verkligen ser effekt av.

Över 400 000 unika läsare och 2 miljoner lästaartiklar per vecka
Med nya ägare och en stor strategiförändring så har Dagens PS växt med över 200%.

I veckan slog de ytterligare två rekord. Dels hade de över400 000 unika läsare på en vecka och som en effekt av det klev Dagens PS med råge även över ribban på 2 miljoner lästa artiklar på en vecka.

”Vi har tagit en stark position inom ekonomi och näringsliv" säger Mikael Gullström, Chefredaktör och ansvarig utgivare på Dagens PS. "Tillsammans med flera unika möjligheter för annonsörer och sponsorer så har vi även växt kraftigt på intäktssidan”

"På samma sätta som vi optimerar relevansen för våra läsare så gör vi detsamma för våra annonsörer och partners. Det blir verkligen vinn/vinn för både läsare och annonsörer. Vi fokuserar på relevant kommunikation för båda parter, kalla den hållbar om ni vill" avslutar Mikael Gullström.

Vill du veta mer om hur du med Dagens PS kan nå och bearbeta olika segment inom B2b-kategorin, kontakta din säljare på Leeads.

Publicerad av

Visa profil

Fortsätt läsa

Advice
January 23, 2023

Case study DOOH med Ratsit. Ökade försäljningen med 800%

Utomhuskampanjen blev en dundersuccé för Ratsit. Ökade försäljningen med 800 procent: ”Inget annat än magiskt”. På en vecka ökade försäljningen med över 800 procent. – Resultatet blev väldigt mycket bättre än vad vi hade väntat oss, säger Anders Johansson, vd och grundare.
Publicerad av
Advice
January 23, 2023

Fridhemsplansskärmen är uppe!

Månadsuppdatering Leeads DOOH - Augusti-September
Publicerad av
Oskar Sardi

Nyheter

Prenumerera och få de senaste nyheterna

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi delar aldrig din data med någon tredje part