Kunder
January 23, 2023

Elbruk.se är hösten och vinterns hetaste site

Leeads skriver avtal med de närmaste årens viktigaste site Elbruk.se
Publicerad av
Oskar Sardi

Leeads skriver exklusivt avtal med de närmaste årens viktigaste site Elbruk.se

Fler och fler Svenskar inser allvaret. Vi måste hålla koll på elpriset. Elpriset idag, elpriset per timme, elpriset per månad. Vad kostar det att ladda min elbil just nu? Vad kostar det att ta en 10 minuter lång dusch om jag bor i elområde 3? Allt, allt, allt du behöver veta om elrpriserna just nu. Hur ser trenden för elpriset ut, vad är elpriset ikväll och vad är det i morgon? 

Elbruk.se har varit verksamma i många år men sedan hösten 2021 har de fått en trafikexplosion orsakad av elkaoset i Sverige och Europa. I snitt 190 000 unika besökare per vecka använder Elbruk.se. 67,6 % män och 32,3 % kvinnor. De flesta av besökarna bor i hus/villa och många av dem äger en elbil.

Eftersom elpriset varierar så oerhört mycket från dag till dag och från timme till timme så återkommer besökarna flera gånger i veckan för att hålla koll på när det är billigast att ladda bilen, köra det stora tvättlasset eller slå på ugnen.

Det finns stora mängder historisk och dagsfärsk data kring elpriserna i varje region och en hel del insikter om vad en 10 minuter lång dusch kostar just nu och vad det kostar att ladda elbilen. Självklart använder många även siten i sitt val av elbolag och inte bara för den vardagliga konsumtionsinsikten.

Leeads har skrivit exklusivt samarbetsavtal med Elbruk.se och hoppas att medieköpare ser att vi fortsätter vårt uppdrag som startade redan 2010. Vi är duktiga på att vaska fram guldkorn för att ni skall få så relevanta miljöer som möjligt att marknadsföra er i.

Så arbetar du med marknadsföringen för elbolag, solceller, elbilar, laddstationer, värmepumpar, eller allt som hör husägande till och är anslutet till ett eluttag så bör du nog hugga tag i din bästa möjliga säljkontakt på Leeads. Du hittar hela gänget här.

Fortsätt läsa

Advice
January 23, 2023

Case study DOOH med Ratsit. Ökade försäljningen med 800%

Utomhuskampanjen blev en dundersuccé för Ratsit. Ökade försäljningen med 800 procent: ”Inget annat än magiskt”. På en vecka ökade försäljningen med över 800 procent. – Resultatet blev väldigt mycket bättre än vad vi hade väntat oss, säger Anders Johansson, vd och grundare.
Publicerad av
Advice
January 23, 2023

Dagens PS växer med dubbla rekord

Dagens PS växer med dubbla rekord. Över 400 000 unika läsare och 2 miljoner lästa artiklar per vecka.
Publicerad av

Nyheter

Prenumerera och få de senaste nyheterna

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi delar aldrig din data med någon tredje part