Kunder
January 23, 2023

Köket ökade över 70% i viewability på hela nätverket

Hårt slit lönar sig och vi på Leeads har i över ett decennium krigat hårt för att värdet av den faktiskt visade annonsen är högt. Vi har under alla år trimmat laddtider, siternas utformning, annonsplaceringarnas inläsningsregler, städat bort onödig kod och anropshierarkier. Inget CMS är det andra likt.
Publicerad av
Matthias Sånemyr

Hårt slit lönar sig och vi på Leeads har i över ett decennium krigat hårt för att värdet av den faktiskt visade annonsen är högt. Vi har under alla år trimmat laddtider, siternas utformning, annonsplaceringarnas inläsningsregler, städat bort onödig kod och trimmat anropshierarkier. Inget CMS är det andra likt.

Så det är glädjande att se att vi nu som snittvärde på alla våra över 1 400 annonsplaceringar på över 160siter presterar över 70% i snitt!  

För att ge några exempel har vi sedan november 2021 ökat viewability på Köket.se med i snitt 9%

 

Stampen med GP.se i spetsen är ofta best in class

Life Of Svea har gjort en oerhört stark resa med sina värden och ligger även de ofta bland de bästa

 

DagensPS.se gjorde det mesta rätt under 2021 och har förutom trafikrekord på trafikrekord även nu en viewability på i snitt över 80%

 

Hög viewability kan översättas till kundnytta och det är självklart ett minimikrav från köparna som vi är glada att kunna leverera på och fortsätter för att förbättra på daglig basis. Siteför site, position för position.

Precis lika hårt har vi krigat för viwability på våra nativepuffar. 2019 var siffran 51% i snitt över året. 2021 nästan 75%!


Fortsätt läsa

Advice
January 23, 2023

Case study DOOH med Ratsit. Ökade försäljningen med 800%

Utomhuskampanjen blev en dundersuccé för Ratsit. Ökade försäljningen med 800 procent: ”Inget annat än magiskt”. På en vecka ökade försäljningen med över 800 procent. – Resultatet blev väldigt mycket bättre än vad vi hade väntat oss, säger Anders Johansson, vd och grundare.
Publicerad av
Matthias Sånemyr
Advice
January 23, 2023

Dagens PS växer med dubbla rekord

Dagens PS växer med dubbla rekord. Över 400 000 unika läsare och 2 miljoner lästa artiklar per vecka.
Publicerad av
Matthias Sånemyr

Nyheter

Prenumerera och få de senaste nyheterna

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi delar aldrig din data med någon tredje part